Ros hinanden

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Arne Schumann er leder af Frihedsinstituttet i Århus. I den forbindelse tager han ud og holder foredrag. De seneste år har han været rundt og holde foredrag for virksomheder, men også mange lærere har haft glæde af foredragene.

På en dobbeltkassette udgivet af lyt & lær fortæller Arne Schumann gennem to timer om livskvalitet, glæde i arbejdet og etik og moral på jobbet. Han kommer ind på sit eget livsforløb, hjernens virkemåde, kloning, nærvær og indlevelse, selvværd, og hvad den enkelte medarbejder kan gøre for at højne moralen og dermed glæden på arbejdspladsen, lærerværelset eller i klassen.

'Alle er verdensmestre i et eller andet', siger Arne Schumann, og det kan udnyttes bedre. Medarbejderstolthed frigør ressourcer. Så i sidste ende kan det betale sig at have positive medarbejdere, uanset om det, vi laver, er henvendt til kunder, elever, patienter, klienter, beboere, borgere eller medlemmer.

Båndet med Arne Schumanns foredrag kan også fås på cd. Begge former koster 200 kroner og kan bestilles på telefon eller fax 4495 9669.