Nyt tidsskrift

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Nu kommer der et tidsskrift, der handler om lærernes hverdag og det gode arbejde i skolen, står der på præsentationsplakaten for 'Liv i Skolen'.

I introduktionsnummeret, som er sendt til alle folkeskoler, skriver en række lærere blandt andet om forældresamtaler, projektarbejde som skolens udstillingsvindue, lærersamarbejde, logbogsskrivning og virksomhedplaner. Lektor Mads Hermansen skriver om forandringspresset, cand.rer.soc. Carsten Ringsmose skriver om erfaringspædagogikkens begrænsninger, og skoleleder Jens Colding fortæller om en succeshistorie, der blev tiet ihjel.

'Liv i Skolen' udgives af Isbrandt Kommunikation, Dansk Pædagogisk Forum og Kroghs Forlag. I redaktionen sidder blandt andre Kjeld Rasmussen, Palle Isbrandt Jansen og Hans Jørgen Bisgaard. Introduktionsnummeret er på 76 sider, og det er meningen, at tidsskriftet skal udkomme fire gange om året. Det første blad koster 85 kroner, og et abonnement for 1999 koster 300 kroner.