Naturvidenskabsfestival

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Et halvt hundrede skoler er indtil nu i gang med at planlægge arrangementer i forbindelse med Dansk Naturvidenskabsfestival, som holdes mellem den 28. september og den 4. oktober. Og man kan stadig nå at melde sig på.

Bag projektet står Experimentarium i København, og formålet er at øge tilgangen til de naturvidenskabelige og tekniske uddannelser. Ideen er, at festivalen skal være landsdækkende med aktivitet mange steder. På Strandskolen i København er man for eksempel ved at bygge et planetarium, hvor 25 personer ad gangen skal kunne kigge stjerner, og på Sønderbroskolen i Aalborg planlægger man fire emnedage fra 1. til 10. klasse.

Dansk Naturvidenskabsfestival kan kontaktes på telefon 3927 3333 og fax nummer 3927 3395. E-mail-adressen er: dnf@ekperimentarium.dk

Der kan læses mere på Experimentariums hjemmeside: www.ekperimentarium.dk

Powered by Labrador CMS