Else Nørgård Hansen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Onsdag den 22. april gik Dronninglund Skole i chok, da beskeden kom. Else Nørgård Hansen var pludselig død samme dags morgen, 45 år. Der blev stille på skolen.

Vi havde den glæde at kende Else i 20 år som en inspirerende og varm kollega. Altid var hun givende og parat med en hjælpende hånd. Det lå Else meget på sinde, at skolens sociale liv fungerede, og vi mindes mangen en god lærerfest præget af Elses iderigdom og sjove påfund.

De samme kvaliteter brugte hun til fulde i sit daglige virke blandt eleverne. Deres ve og vel betød meget for hende, og hun brugte utrolig mange kræfter på at løse deres store og små problemer. Else havde en fin fornemmelse for barnets væsen. Fra elevernes hverdag samlede hun på sjove episoder og 'guldkorn', som hun nedskrev i sit lille hæfte. Forældrene havde stor tillid til Else, for de vidste, at hun holdt af deres børn.

Skolen har ved Else Nørgårds død mistet en meget dygtig og givende lærer, og vi andre har mistet en god ven og kollega. Hun efterlader et stort tomrum, men vi vil tænke tilbage på mange sjove og hyggelige timer sammen med Else. Vore tanker går til Keld og familie.

Æret være Elses minde.

Kollegaer på Dronninglund Skole