0   149

Jyllands-Posten: Spar ikke på skolen

'Nu skal der altså skæres ned igen, og uvægerligt vil KL-bureaukraterne tage fat påømtålelige sparemuligheder som lærernes såkaldte Ø-tid, som skal forvandles til regulær undervisningstid. Hvortil kommer et udtalt ønske om flere børn per klasse og færre penge til lejrskoler og rejser', skriver Morgenavisen Jyllands-Posten den 18. maj.

Artiklen fortsætter under banneret

Avisen svarer selv på lederplads:

'Den fremtidige skole har tværtimod brug for midler til nye og til velkendte aktiviteter. IT-undervisning, alternativ undervisning som virksomheds- og museumsbesøg, nye materialer og mulighed for gennem kursusvirksomhed at holde lærere fagligt ajour med den seneste udvikling. Der skal endvidere opretholdes et godt og roligt miljø på skolen. Men det skabes ikke ved at gøre klasserne større, hvorimod man med mindre klasser kunne undgå, at 25 procent af eleverne spærres inde i specialklasser.'


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks