0   132

Skive vil nedlægge 10. klasse

Nedlæg 10.-klasserne i folkeskolen og opret dem igen som 'Ungdomsuddannelsernes Basisår'. Derved kan vi blive foregangsby og spare en masse penge.

Artiklen fortsætter under banneret

Den idé har man fået i Skive Kommune. Ved at smide 10.-klasserne ud af folkeskolen og lade dem genopstå under handelsskolen eller teknisk skole vil det være staten, der skal betale.

- 10. klasse er et levn fra dengang, man kunne komme i lære, når man havde realeksamen, siger skoledirektør Magne Uldall-Jessen til Skive Folkeblad den 19. maj.

Kommunen forsøger også at få sundhedsskolen og gymnasiet med på ideen, men de er endnu ikke blevet kontaktet, fortæller avisen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks