0   156

To lærere beordret på arbejde

De er raske og arbejdsduelige, siger Helbredsnævnet efter endt undersøgelse af sagen om det odenseanske lærerpar, der nægtede at undervise tre muslimske piger, der bar tørklæder. Da både skoleleder og skolerådmanden sagde, at de skulle undervise pigerne, meldte lærerne sig langvarigt syge for otte måneder siden. Men nu går den ikke længere, siger kommunen.

Artiklen fortsætter under banneret

Mandag morgen mødte de to lærere op på skolen til et møde med skoleleder Ryman Rasmussen. Skolelederen ønsker ikke over for Folkeskolen at svare på, om de somaliske piger vil beholde deres tørklæder på eller ej, hvis de to lærere skal undervise dem igen. Tillidsrepræsentant Vibeke Alrø siger, at skolens lærere ikke ved, hvad de to lærere vil blive sat til. Der ligger ikke umiddelbart noget skema til dem, og lærerne forventer ikke, at de to lærere vender tilbage til skolen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks