Ophævelse af blokaden mod stillinger i Grønland

Publiceret

Danmarks Lærerforening har 18. maj 1998 suspenderet blokaden mod stillinger ved Grønlands skolevæsen indtil den 1. oktober 1998.

Fra dags dato kan medlemmer af Danmarks Lærerforening igen søge og lade sig ansætte i disse stillinger.

At blokaden er suspenderet, betyder, at den er indstillet indtil videre, men at den igen kan iværksættes uden fornyet varsling.

Baggrund: I den sidste tid har situationen i Grønland været drøftet tæt mellem Danmarks Lærerforening og Grønlands Landsstyre.

Disse drøftelser gør, at Danmarks Lærerforening har tiltro til, at der kan findes en tilfredsstillende løsning på de udestående problemer. Foreningen anser det ikke for nødvendigt at opretholde blokaden, mens løsningsforslag drøftes, men det er tilkendegivet, at suspension ophæves, og at blokaden igen træder i kraft uden fornyet varsling, hvis der ikke den 1. oktober 1998 foreligger en tilfredsstillende løsning.

18. maj 1998

Anni Herfort Andersen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.