Debat
0   275

Forventer orientering

Vedrørende indlæg om 'regulering af tjenestemandspensioner' i Folkeskolen nummer 15, side 23, og ledsagende svar.

Jeg har fået mange henvendelser fra pensionistmedlemmer, som har læst ovennævnte indlæg med interesse, men har fundet svaret meget utilfredsstillende. Der oplyses en procentsats, men hvilket beløb skal procenten tages af, spørges der.

Artiklen fortsætter under banneret

De øvrige fremsatte synspunkter i Knud Svante Eriksens indlæg har man tilsyneladende ikke lagt mærke til. Der bliver fremsat et ønske om en anden form for oplysning/orientering, som hovedstyrelsen kunne bringe i stedet for de pensionstabeller, man har opgivet at bringe frem til år 2002 (Folkeskolen nummer 13). Den foreslåede form for service kunne hovedstyrelsen da yde pensionisterne, ikke? Men det forslag ignorerer man blot! Knud Svante Eriksen har taget højde for kredskontorernes overbelastning!

Vil hovedstyrelsen forsøge med Knud Svante Eriksens forslag, eller har hovedstyrelsen et bedre forslag? En eller anden form for orientering i medlemsbladet må pensionisterne have lov at forvente!

Edel Hertz

Pensionistklubben i kreds 12

Hellerup

Svar

Svante Eriksen anmodede i Folkeskolen nummer 15 om, at der i Folkeskolen fremover blev bragt de oplysninger, der var nødvendige, for at man selv kan kontrollere, om pensionen er reguleret korrekt. Dette uddybede Svante Eriksen selv som en orientering om aktuelle procentsatser for regulering af tjenestemandspensioner.

Foreningen imødekom Svante Eriksens ønsker, og der vil, når tjenestemandspensionerne næste gang reguleres, blive bragt en orientering herom i Folkeskolen. Orienteringen vil indeholde både oplysning om reguleringsprocenten og et regneeksempel, som kan anvendes, hvis man selv vil kontrollere, om pensionen er reguleret korrekt.

Yvonne Hindsberg

Kontorchef i DLF


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ