Debat

Godt brølt, løve

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Arno Norskes indlæg i Folkeskolen nummer 13 har fat i mange gode ting. Jeg vil gerne kommentere de sidste, velvalgte ord om privatskolerne og deres unfair konkurrence:

Privatskolerne skal ikke have én krone at starte med!

I det omfang, de har danskundervisning svarende til love og U-planer, får de 15 procent. Har de regning tilsvarende: 12 procent. Har de specialundervisning: 12 procent - skolebibliotek: ti procent og så videre og så videre, så de kan ende med at få dagens gældende beløb. I det omfang, de stryger timer i for eksempel håndgerning for at bruge dem til dansk: minus fem procent og så videre.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Og så kunne man ønske at høre offentligt fra nogle af de forældre, som har hørt: 'Jo, hr. Larsen og fru Larsen, vi er helt sikre på, at NordreSøndre Skole har et langt bedre tilbud til lille Camilla.'

I dag fungerer langt de fleste privatskoler som en behagelig og billig måde at købe sig fri af Danmarks virkelighed.

Erling Hansen

Korsør