New Zealand
0   124

Flere var i New Zealand

I sidste uge citeredeFolkeskolentillidsrepræsentant Søren Stjernø fra Fuglebjerg Skole for, at kun én af skolens lærere havde været på studietur i New Zealand. Det er ikke korrekt. Otte af skolens lærere og børnehaveklasseledere har været i New Zealand, så det korrekte citat burde have lydt:

'Vi har en enkelt lærer eller to, som har været på studietur i New Zealand, og som nu underviser efter deres metode i indskolingen.'

Artiklen fortsætter under banneret

Til det siger skolens leder, Svend Ove Olsen, at han mener, at seks af de otte praktiserer New Zealand-modellen. Men at de gør det i forskelligt omfang.

Dertil er tillidsrepræsentant Søren Stjernøs kommentar:

'Så ved de det ikke selv. De siger, at de har set en masse spændende undervisning i New Zealand, så selvfølgelig bruger de elementer derfra, når de selv underviser. Alt andet ville være dumt. Men det er forkert at sige, at lærerne i indskolingen på Fuglebjerg Skole underviser efter en model fra New Zealand. Kun én lærer siger, at hun prøver at bruge en såkaldt New Zealand-model', siger Søren Stjernø.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ