0   190

Førlederkursus i Århus

En del lærere tøver med at tage springet til skoleleder. Skoleforvaltningen opfordrer dem nu til at 'vove det halve øje'. Til efteråret får 24 lærere mulighed for at deltage i et kursusforløb, hvor de kan prøve kræfter med skolelederjobbet.

Førlederkurset er fordelt over seks dage i perioden fra august til november. Hertil kommer et todagesinternat. Undervejs vil deltagerne blandt andet få en indføring i teorier om skoleorganisation, ledelse og organisationskultur. Ud over lærere tilbydes kurset også til medarbejdere ved Pædagogisk Psykologisk Rådgivning og skolekonsulenter.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen