Debat
0   177

Så er det nok

Så er det nok! Nu må de vanvittige angreb på folkeskolen høre op.

Alle angriberne glemmer nogle fundamentale ting! Fordi man har så mange års dårlig sprogbrug omkring det at være lærer.

Artiklen fortsætter under banneret

For at gøre noget vanvittigt kompliceret enkelt, taler man om 'en klasse'. Jeg skal have første 'klasse' - eller min søn/datter går i femte!

Men tænk på, hvor mange enheder 'en klasse' består af!

Hver enkelt elev kommer fra sin helt specielle kultur! Altså 20 forskellige kulturer plus lærerens! Tænk på de kombinationsmuligheder, der er i forholdet én lærer til 20 kulturer. Tænk så på, at en lærer ofte har flere 'klasser'.

Men heldigvis for det danske folk er det ikke gået op for de fleste lærere, hvor vanskeligt det er at være lærer! Ellers ville mange løbe skrigende bort.

Det har altid undret mig, at for eksempel Frank Dahlgaard ikke har tilbudt sin ekspertise.

Jeg havde sæde i skolekommissionen fra 1968, til den lukkede og slukkede. Dengang forstod de fleste, hvor vanskeligt det var at være lærer, og de, der ikke helt forstod, bad jeg om blot 14 dage at stille deres 'ekspertise' til rådighed.

Derfor, kære danske folk, giv hver enkelt lærer 400.000 kroner som begyndelsesløn, maksimalt 20 timers undervisning om ugen og udvælg lærere, som man udvælger piloter til forsvaret!

Problemet er, at kritikere af folkeskolen ser bort fra, at læreren skal klare alle problemer i fri dressur. (Desværre kan beslutningstagere som Søren Andersen, som desværre er borgmester i Skive for tiden, og tidligere formand for Kommunernes Landsforenings lønudvalg ikke indse, at et system uden sanktionsmuligheder er dødsdømt! Men Søren Andersen og ligesindede 'husker' fra deres egen skoletid, at læreren slog og fik ro . . .). Men læreren i dag må klare alt i fri dressur - at de gider til den løn? og oven i købet lægges for had. Men måske det hele skred den dag, den socialdemokratiske undervisningsminister sendte sine egne børn i privat skole!

Privatskolerne har den store fordel, at de blot kan bede børn og forældre pakke - og henvende sig i nærmeste folkeskole. Fy for satan!

Arno Norske

Frederiksværk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ