Debat

Lad Martin Rømer komme til

Publiceret

Det er mig en kilde til stor undren, at redaktøren uge efter uge lader de samme læserbrevsskribenter komme til orde, når han samtidig undlader at bringe Martin Rømers mange indlæg fra jobbet i Bruxelles.

Har han personligt noget mod vor eks-formand, eller vil han bare, at manden skal være usynlig?

Alskens sammenlignelige undersøgelser vedrørende dette og hint inden for undervisningssektoren lander ofte i EU-regi, og vor højt gagerede mand i Belgien har alle muligheder for at tolke disse og tilbagevise dem, før de bliver et tema i Ugebrevet Mandag Morgen.

Jeg er vis på, at han også gør det, for det er jo blandt andet det, vi betaler ham for. Derfor er det både unfair og synd, at manden ikke får mulighed for at komme til orde i vort fagblad.

Så kære redaktør, lad Martin komme til!

Pia Scharffenberg

Ballerup Lærerforening

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler