Debat
0   171

Godt gået, Annette Stærup

Efter at have set TV 2's 'Fredag i farver' iler jeg med at udtrykke min største respekt for Annette Stærup for udvist mod og overskud til at træde frem i flimmeren. Nu må det være klart for alt folket, hvilke uhyrligheder de to mobbede lærere har været udsat for. Den optrædende terrorist-far var dog et ubehageligt eksemplar af den menneskelige race. Han fik så ved samme lejlighed afsløret grænseløs stupiditet. Den vege Venstre-borgmester kan ingen borger misunde Solrød Kommune. Herregud en gang lalledumt vås, han fik lukket ud, blandt andet begav han sig ud i et forsøg på at forklare, at undervisning jo kan indebære overvågning, '. . . og det har jeg da også prøvet . . .'. Oven i de to usympatiske herrers eksistens har så de to mobbede lærere måttet leve med en fej og uduelig skoleleder. Enhver med et minimum af hjernevirksomhed ved, at en lærer ikke kan fjernes og flyttes rundt på uden at stemples. Tak for, at du stillede op, Annette Stærup, så vi fik dumhed og ondskab udstillet.

Også tak til den passende aggressive Ole Steenen fra Frederiksberg for dit indlæg i Folkeskolen nummer 7, hvor du efterlyser 40.000 vrede læserbreve. Nu har du i al fald ét. Jeg er enig med dig i det oprørende ved det faktum, at vi nu er kommet så vidt, at forældre hemmeligt kan optage møde på bånd uden konsekvenser.

Artiklen fortsætter under banneret

Er det, hvad vi har i vente i fremtiden i en lavstatusskole som den danske? Jeg tror det, hvis lærerne fortsætter i defensiven.

Else Baggesen

Hjørring


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ