0   136

Bekæmpelse af alkoholmisbrug

Alkoholpolitisk Kontaktudvalg yder tilskud til lokale og regionale foranstaltninger til bekæmpelse af alkoholmisbrug. Der er afsat 6,2 millioner kroner til uddeling i 1998. Puljen administreres af Sundhedsstyrelsen.

Der gives især støtte til konkrete, lokale aktiviteter og projekter, der bygger på samarbejde mellem lokale institutioner, organisationer og grupper.

Artiklen fortsætter under banneret

Ansøgninger skal være Sundhedsstyrelsen i hænde senest 2. juni 1998. Ansøgningsskema samt vejledningsmateriale kan rekvireres ved henvendelse til Jonna Vestergaard, Sundhedsstyrelsens 3. kontor, telefon: 3391 1601.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen