Lærerstuderende skriver til Ole Vig Jensen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

'Undervisningsministeriets institutionsredegørelse er behæftet med fejl', skriver Lærerstuderendes Landskreds i en pressemeddelelse.

I debatoplægget om de videregående uddannelsers institutionelle struktur påstås det, at ingen institutioner uden for de fire store uddannelsesbyer har en studenterbestand på over 700 studerende. Det er ikke korrekt, skriver Lærerstuderendes Landskreds til undervisningsminister Ole Vig Jensen.

På seminarierne i Jelling, Haderslev og Hjørring, som uddanner både lærere og pædagoger, er der henholdsvis 1.112 studerende, 910 studerende og cirka 1.000 studerende. På Silkeborg Seminarium, som kun uddanner lærere, er der i alt 744 studerende, når man medregner et antal eksterne studerende, som i alt svarer til 66 studenterårsværk.