Debat

Verbal mudderkastning

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Folkeskolen nummer fem nævner Henrik Mortensen, Frederiksberg, mig og andre debattører ved navn og betegner os som blandt andet 'verbalonanister' og 'vridemaskiner'. Jeg burde nok føle mig lidt beæret, idet resten af os kun indrulleres under betegnelsen 'med flere'. Henrik Mortensen burde holde sig for god til at slå sine skrivende kolleger i hovedet med benævnelser fra kønslivets og rengøringens overdrev, eventuelt også læse Stine Prestons indlæg i samme nummer: 'Plads for Loke og plads for Thor'. For mit eget vedkommende vil jeg vedblive at deltage i debatten, når som helst jeg har noget på hjerte. Det samme gælder forhåbentlig også alle andre læserbrevsforfattere.

Jeg undskylder, at jeg har brugt spalteplads på en nødvendig, men måske nytteløs henstilling.

Frithiof Nilsson

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Hundested