Debat

Stem på Edel Hertz

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Ved det snarlige valg til kongressen afgår over halvdelen af de ti pensionistrepræsentanter. Det er en naturlig udvikling, og på mange måder er det ogsåønskeligt med fornyelse. Imidlertid er en vis kontinuitet også af værdi.

Edel Hertz, der i flere perioder har repræsenteret Fraktion 4, havde oprindelig besluttet at trække sig tilbage, men det er lykkedes at få hende til at genopstille til en sidste toårig periode.

Det er glædeligt, fordi kontinuiteten derved bevares, men mere væsentligt er det, at kongressen nu fortsat kan få mulighed for at kunne lytte til vidende og klare udsagn fra en pensionist, der har sine meninger og sine meningers mod.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Gennem årene er der blevet lyttet til Edel Hertz, når hun klart og koncist har redegjort for pensionisternes problemer; problemer, der også før eller siden bliver af interesse for de, som stadig har deres virke i skolens tjeneste.

Derfor: 'Stem på Edel Hertz'.

Elisabeth Jønch-Sørensen

Kjeld H. Andersen

Henning Winther Nielsen

Frederiksberg Lærerforening