Debat

Begge har uret

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Redaktøren kvantitetsdadler læserbrevschampion Niels Christian Christensen i et julebrev til denne og beder om færre læserbreve i det nye år.

Læserbrevsmaestro mener derimod, at det handler om kvalitet på sprog- og indholdsside i en retfærdig sags tjeneste i forhold til menighedslivet i de pædagogiske cirkler, der udmønter folkeskolelovens hensigter.

Og undertegnede læser mener, at begge parter har uret.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Redaktørens private reguleringsforsøg er betonagtig og på bølgelængde med et totalitært styres intimideringspraksis i forhold til den officielt vedtagne sandhed.

Men vi lever jo i et åbent, ytringsfrihedssikret samfund, hvor det må medgives redaktøren, at den, der har påtaget sig livsopgaven at nuancere officielt vedtagne sandheder, også har et proportionsproblem, og at det styrker nuancerne og troværdigheden i læserbrevsaktiviteten, hvis det kvalitetsbetonede indhold meddeles i passende kvantitet.

Flere lærere skulle i virkeligheden føle sig kaldet og begive sig ud i modvind i den herskende pædagogiske vindretning, så vi undgår, at én stemme får en skinger lyd, og at en redaktør føler sig berettiget til at forsøge at slukke for lyden.

Torben Thomsen

Aars