Debat

Menneskejagt i Jersie

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Angående artiklen 'Forældre er sundhedsskadelige' i Folkeskolen nummer 3. Desværre er et sagsforløb, der ligner det beskrevne, og den mentalitet forældrene udviser, alt for almindelig i hele samfundet.

Er der slet ingen grænser for, hvad en forældregruppe i demokratiets og medbestemmelsens navn kan tillade sig for at sikre deres børns fremtid?

Er det den blinde angst for, hvordan det skal gå børnene i konkurrencen, der kalder flokmentaliteten frem og driver dem ud i en klapjagt på to mennesker?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Man må spørge sig selv, om der slet ikke er nogen grænse for, hvilke usande og udokumenterede påstande forældre kan komme med, uden at det får konsekvenser for dem selv.

Af sagens forløb kan børnene kun lære, at alle kneb gælder, når man vil frem i verden.

Det har skræmmende perspektiver, ikke blot for folkeskolen, men for hele samfundet. Derfor er det fint, at Arbejdstilsynet griber ind.

Jeg håber, at dets påbud tages til følge, og at lærerne får tilkendt en rimelig erstatning.

Kirsten Sarbæk

Roskilde