Debat

Fladpandet programvært

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hetzer og offentlig udhængning giver kunder i butikken. Vi kender det fra den kulørte presse, men det er åbenbart også vejen frem hos Danmarks Radio. I hvert fald provokerede værten for Børneradio, P 3, tirsdag den 13. januar mellem klokken 15.30 og 16.00 en skoleelev til at fortælle os alle sammen, at en navngivet kvindelig lærer, på en navngivet skole, havde en bred røv. Som afskedssalut til pigen opfordrede han hende oven i købet til at sparke læreren, hvis hun ellers kunne ramme.

Nu er lærerne jo efterhånden vant til medieomtale, og jeg tror, de må acceptere en vis offentlighed, når blot det drejer sig om deres faglige indsats. Men en så krænkende udhængning af en privat og dog navngivet person, som her var tale om, alene på grund af hendes fysik, det nærmer sig injurier.

Jeg vil meget opfordre vedkommende lærer, hendes skole og hendes faglige forening, Danmarks Lærerforening, til at kræve en undskyldning og en mere respektfuld mediebehandling fremover.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Gunver Bjærre

adjunkt, Hasselager