Debat

Stadig ikke på Internettet

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I marts skrev jeg et indlæg om foreningens manglende tilstedeværelse på Internettet. Jeg fik et nydeligt svar af foreningens formand, der sagde, at man havde taget initiativ til en sådan hjemmeside - man arbejdede på det. Det er nu snart ti måneder siden, og der er stadig ingen hjemmeside ('almindelige' privatpersoner kan på meget kort tid lave en hjemmeside, og vores 'kæmpeforening' kan hyre en professionel!). Jeg behøver vel ikke igen at fremføre mine argumenter (som deles af mange medlemmer) for nødvendigheden af DLF's tilstedeværelse på Internettet med en hjemmeside!

Jeg oplever nu at se driftige kredsformænd promovere deres hjemmesider i Folkeskolen- og det er jo godt, at nogen gør noget, så længe hovedforeningen lader vente på sig!

Men hvad er den egentlige årsag til foreningens nølen?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Skal vi også her opleve det totale anarki?

Og hvordan skal man forstå foreningens tilsyneladende manglende interesse for at informere om sine synspunkter over for befolkningen?

Er der ikke netop indgået et samarbejde mellem Kommunernes Landsforening, Undervisningsministeriet og Danmarks Lærerforening om kvalitetsmål for folkeskolen - Folkeskolen år 2000 - og ville det ikke være rimeligt at benytte alle muligheder til at informere alle interesserede om dette program?

Kære hovedstyrelse, hvad venter vi på?

Peter Madsen

kredskasserer

Vestsjællands Lærerkreds