Debat

Dårligt ry i Ry

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Nu er det snart tid for planlægning af forårets lejrskoler. En oplevelse, mange børn og lærere ser frem til. Alle håber på godt vejr, det er vi desværre ikke herre over. Stedet, man vælger, har mindst lige så stor betydning, og det har vi indflydelse på. Det er i den anledning, mit indlæg er skrevet.

Vi havde på skolen gode erfaringer med campinglejrskoler. Campingpladsens faciliteter giver mange muligheder. Derfor havde vi endnu en gang valgt denne model. Normalt har Ry et godt ry, og det vil vi heller ikke rokke ved. Det er simpelthen en perle midt i Jylland. Men 'Holmens-Camping' i Ry lever ikke op til denne standard. Her mødte vi et personale, som på ingen måde havde overskud til at servicere 37 almindeligt omgængelige elever og lærere. Vel at mærke på et tidspunkt, hvor der var under ti gæster på pladsen. Men man var uden tvivl mere optaget af det økonomiske afkast.

Vi blev mødt med mistroiskhed i mange sammenhænge. Dårlig service ved udlejning af cykler og kanoer. Ingen tilbud om assistance eller vejledning, men kun advarsler om, hvad vi skulle betale, hvis det og det skete. Ikke anstændige cykler til alle, trods en høj pris.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Eleverne var utrygge, når de mødte medhjælperen, som altid havde noget at brokke sig over. Ingenting kunne gøres godt nok. Når man så inden afrejsen som lærer trues med en forsinket hjemrejse på grund af en ikke rengjort ovn i fælleskøkkenet, havde farcen simpelthen taget overhånd.

Vi har efterfølgende forelagt vores utilfredshed for lejrchefen i en skriftlig klage. Men han har ikke engang ønsket at svare på brevet. Derfor vil vi gerne advare andre klasser mod at komme i en lignende situation ved et besøg på dette sted.

Dorthe Bøgh,

Niels Sørensen,

Ane Thomsen

Per Frank Jensen

lærere på Arden Skole