Debat

Juleknas

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Allerede i Folkeskolens nummer 50 får man julechokket, da det her fremgår, at vi medlemmer nu skal undvære dette fremragende fagblad i en hel måned, da næste udgave udkommer 8. januar 1998. Hvorfor det er sidste udgave, er der sikkert mange gode, saglige forklaringer på, men vi andre dødelige medlemmer arbejder indtil 23. december (rygter vil vide, at visse steder arbejdes også lillejuleaften . . .), og derfor savner jeg meget endnu et nummer inden juleferien.

Som alle andre tror man selvfølgelig først på, at det må man jo bare tage til efterretning, og måske vil man glemme det i alle julens lyksaligheder, hvor ikke mindst pengepungen og andre 'ultratynde ting' har yderst dårlige vilkår, og dette skal sammenholdes med, at for eksempel aviserne op til julen og lige efter julen i 'indhold' er tyndere end lærernes tegnebog, og det siger vel alt! Efterhånden som dagene går, finder man ud af, at undvære Folkeskolen en hel måned, det kan 'man sgu bare ikke', så hermed en stor og venlig opfordring til foreningen (hvis det er økonomi, det skorter på . . . men dette her er også psykisk arbejdsmiljø af bedste skuffe!) til at give mulighed for endnu et 'julenummer' med pædagogiske artikler til julens sul og ikke mindst til stunderne med 'slåen mave'. Jeg betaler i hvert tilfælde gerne ekstra for at få noget mere af denne gode vare!

Bjarne Danielsen

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Brande