Debat

Spørgsmål om kvalitetsvurdering

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Forleden fortalte min tillidsmand mig, at mit kontingent til DLF skulle forhøjes med ti kroner om måneden i to år, fordi jeg skulle være med til at betale for en kvalitetsvurdering af - mig selv.

I forvejen betaler jeg godt 6.000 kroner om året i faglige kontingenter, men så får jeg jo også bladet Folkeskolen.

Desuden har jeg nogle dygtige forhandlere, som kan sørge for, at min tjenestetid bliver nøje og omhyggeligt udmålt til glæde for hvem? Ikke for mig i hvert fald. Min chefforhandler på dette område rejste vist til udlandet senere - for at arbejde med hvad?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg har en opfattelse af, at vi lærere bliver opfattet som ufatteligt naive - eller snarere måske lidt for stupide - når det på vores kongres kan blive vedtaget, at vi selv skal betale for en kvalitetsbedømmelse af os selv.

Jeg er aldrig blevet spurgt om, hvorvidt jeg ønskede en kvalitetsvurdering af mit arbejde. Jeg formoder, at jeg i min himmelråbende naivitet har misforstået en hel del, og derfor vil jeg gerne bede min kære formand om at rede trådene ud for mig.

Claus Kirchheiner

Taastrup