Debat
0   162

Spørgsmål om kvalitetsvurdering

Forleden fortalte min tillidsmand mig, at mit kontingent til DLF skulle forhøjes med ti kroner om måneden i to år, fordi jeg skulle være med til at betale for en kvalitetsvurdering af - mig selv.

I forvejen betaler jeg godt 6.000 kroner om året i faglige kontingenter, men så får jeg jo også bladet Folkeskolen.

Artiklen fortsætter under banneret

Desuden har jeg nogle dygtige forhandlere, som kan sørge for, at min tjenestetid bliver nøje og omhyggeligt udmålt til glæde for hvem? Ikke for mig i hvert fald. Min chefforhandler på dette område rejste vist til udlandet senere - for at arbejde med hvad?

Jeg har en opfattelse af, at vi lærere bliver opfattet som ufatteligt naive - eller snarere måske lidt for stupide - når det på vores kongres kan blive vedtaget, at vi selv skal betale for en kvalitetsbedømmelse af os selv.

Jeg er aldrig blevet spurgt om, hvorvidt jeg ønskede en kvalitetsvurdering af mit arbejde. Jeg formoder, at jeg i min himmelråbende naivitet har misforstået en hel del, og derfor vil jeg gerne bede min kære formand om at rede trådene ud for mig.

Claus Kirchheiner

Taastrup


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ