Debat

Imaginære Madsen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der må være en stavefejl i det gæt, Henrik Bau har i sit læserbrev i Folkeskolen nummer 48 på, hvad Vagn Madsen i Brønderslev selv får ud af sine læserbreve. Skulle der ikke have stået ordgasme?

Men hvorfor al den harcelering over Madsen? Madsen er et utidssvarende, fossilt dyr i skoven, som meget vel kan have ret i noget af det, han går og tygger drøv på, bare ikke lige nu. Og ingen er vel forpligtet til at læse alt, hvad der står i Folkeskolen. Så spring det dog over, alle I, der ikke er masochister.

Selv har jeg det med Madsen, som jeg for mange år siden havde det med oliven. Jeg syntes, de smagte forfærdeligt. Alligevel tog jeg jævnligt en, når de kom på bordet. Jeg skulle lige smage, om det nu også kunne passe med den afskyelige smag. I dag elsker jeg oliven. Så langt er jeg dog slet ikke nået med Madsen. Men alligevel synes jeg ikke, jeg vil forlange, at redaktionen skal nægte at optage hans breve. Om ti-femten år, når den nuværende skolelov er tæt på at være gennemført, og vi skal have en ny(!), så kan det være, at Madsen er in igen, og så ville det jo være sørgeligt, om profetens ord var gået tabt.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Indtil da ville det måske være en god ide, om Folkeskolens redaktion gik over til at skrive læserbrevsskribenternes navne over læserbrevene, så ingen uforvarende kommer til at læse noget, de bliver skidt tilpas af.

Jørgen Gram Madsen