Debat
0   356

Velkommen i logen

Skolelederforeningen har afholdt repræsentantskabsmøde i Odense, og gennem Ritzaus Bureau meddeles det, at et massivt flertal i repræsentantskabet har besluttet sig for vedtægtsændringer, som betyder udmeldelse af DLF som faglig forening. Derudover opfordres foreningens medlemmer til at overveje deres medlemskab af DLF samt de lokale kredse.

Efter en hektisk tid med mange 'mæglingsforsøg', blandt andet senest fra 'kollega-slappere' i Folkeskolen, hvor strammerne stort set var usynlige, kan det næppe komme som en bombe, at beslutningen tog sig således ud, men overraskende er det sikkert, at der var tale om et såkaldt massivt flertal, og ydermere, at foreningen ønsker lukkethed over for blandt andet fagpressen (læs Folkeskolen).

Artiklen fortsætter under banneret

Foreningen modarbejder dermed ikke mytedannelser, og det er helt ude af proportioner, når det fremgår, at medlemmer 'skal kunne udtale sig frit', diplomatisk hedder det interne anliggender. Uhørt lukkethed, som bestemt ikke lægger op til et nødvendigt, tæt, tillidsfuldt samarbejde med DLF, et samarbejde, man ellers fint plæderer for, og som mere end nogensinde er vigtigt at værne om.

Alle medlemmer i Skolelederforeningen og DLF har krav på at høre argumenternes holdbarhed, og hvilke emner som var til drøftelse. Herved velkommen i den nye 'hemmelige loge'!

Bjarne Danielsen

skoleleder, Brande


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ