Debat
0   151

Misforståelse

Vedrørende 'Tørklædesagen' på Dalumskolen

I artiklen 'Tørklæder var en personalesag' i Folkeskolen nummer 49 får Folkeskolens journalist formuleret en konflikt mellem afdelingsleder Allan Peterhänsel og undertegnede.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg vil hermed dementere, at der er tale om en forskellig opfattelse af situationen mellem skolen og undertegnede vedrørende kontakt til forældrene til de somaliske piger.

Kontakt mellem skolen og de somaliske forældre er noget, der foregår jævnligt omkring mange forhold i arbejdet med integrationen på Dalumskolen.

I mit forsøg på at forkla-re denne sammenhæng for journalisten er misforståelsen åbenbart opstået.

Arne Nielsen

skolechef


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen