Debat
0   161

Lex Straarup

'Hvor ofte kan man levere et i bedste fald originalt, aktuelt, væsentligt, værdifuldt og interessant indlæg til disse spalter?' (. . .) Folkeskolen nummer 48. Ifølge Straarup kan og bør verbale orgasmer kun forekomme fire gange årligt for almindelige lærere og otte gange for kredsformænd og hovedstyrelsesmedlemmer. Om DLF's formand bevilges ekstraordinære excesser, får stå hen i det uvisse! Ligesom perifere personer med begrænset interesse i folkeskoleforhold vel må betragtes som ikke-ytringsberettigede.

Jamen, lider manden fra Asferg mon af mental lammelse?

Artiklen fortsætter under banneret

Og så hans vamle og logrende redaktørtilbedelse: 'Og redaktøren vil med henvisning til reglen være fritaget for beskyldninger om censur, når han efter simpel optælling afviser et indlæg.' (. . .) Optælling versus censur! Redaktøren med kugleramme: En - to - tre - fire - Fedt mand!

Fatter kollegaen ikke, han gør sig selv til grin i kingsize-størrelse? Fatter han ikke, han gør sig selv til ydmyg trædesten for de ideologiske magthavere?

Fatter han ikke, at netop vort job som opdrager, underviser med mere af de kommende generationer fordrer ubetinget uafhængighed - suverænitet - og ikke mindst mod til anderledeshed! Og ikke følgagtig spytslikkeri!

Sluttelig mener Straarup, at 'lysten til at tage ordet øges, hvis man ikke bliver mødt med forudsigelige udfald fra en hård kerne' (. . .) For at imødekomme min kollega i disse omsorgstider foreslår jeg derfor, at der oprettes en 'beskyttet' debatspalte i Folkeskolen, hvor verbale bøller som undertegnede er forment adgang. Så ikke Straarup risikerer at blive imødegået, når han udvikler sine teorier om styret og mådeholdent demokrati.

Niels Christian Christensen

Hjørring


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ