0   90

Bent H. Knudsen

Det kom som en chok for kollegaer og elever, da vi onsdag den 12. november fik meddelelsen om, at Bent dagen i forvejen ganske pludselig var død.

Artiklen fortsætter under banneret

Uden varsel mistede vi en god og værdsat kollega.

Bent var god at snakke med, han forstod at lytte, og han var et varmt menneske ikke blot over for eleverne, men også over for sine kollegaer.

Bent talte altid elevernes sag, han nød stor respekt, og hans faglige dygtighed var værdsat af alle. Bent gjorde stor indsats for skolen på flere områder. Han var blandt andet i sin tid med til at starte skolens bibliotek, og det er hans fortjeneste, at skolen i dag har et biblioteksområde, som er veludviklet og fuldt på højde med de krav, der stilles hertil i dag.

Æret være Bents minde.

Kollegaer på Rødekro Skole


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks