0   78

Skoler i byrådet

Sallingsund Kommune har fire skoler. De er alle på en eller anden måde repræsenteret i den nye kommunalbestyrelse.

Artiklen fortsætter under banneret

Fra Hjerk-Harre Skole er den tidligere skoleinspektør, Erik Krogh Kristensen genvalgt som venstre-borgmester. Han fratrådte som inspektør ved sidste kommunalvalg på grund af borgmesterposten.

På Glyngøre Skole er skoleinspektør Ole Moustsen Bak-Pedersen nyvalgt på den radikale liste, og lærer Asbjørn Thomsen, som var kulturudvalgsformand i sidste valgperiode, er genvalgt på borgerlisten for Glyngøre. Han er desuden tidligere borgmester.

Durup Skole er repræsenteret ved pedel Per Nørgaard. Han er genvalgt på socialdemokratiets liste. Han sad som formand for socialudvalget i sidste periode.

Og endelig er Roslev Skole repræsenteret ved skoleinspektør Per Nors og viceskoleinspektør Frede Skovsted. De er henholdsvis nyvalgt for Socialdemokratiet og genvalgt på den konservative liste.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks