Skoler i byrådet

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Sallingsund Kommune har fire skoler. De er alle på en eller anden måde repræsenteret i den nye kommunalbestyrelse.

Fra Hjerk-Harre Skole er den tidligere skoleinspektør, Erik Krogh Kristensen genvalgt som venstre-borgmester. Han fratrådte som inspektør ved sidste kommunalvalg på grund af borgmesterposten.

På Glyngøre Skole er skoleinspektør Ole Moustsen Bak-Pedersen nyvalgt på den radikale liste, og lærer Asbjørn Thomsen, som var kulturudvalgsformand i sidste valgperiode, er genvalgt på borgerlisten for Glyngøre. Han er desuden tidligere borgmester.

Durup Skole er repræsenteret ved pedel Per Nørgaard. Han er genvalgt på socialdemokratiets liste. Han sad som formand for socialudvalget i sidste periode.

Og endelig er Roslev Skole repræsenteret ved skoleinspektør Per Nors og viceskoleinspektør Frede Skovsted. De er henholdsvis nyvalgt for Socialdemokratiet og genvalgt på den konservative liste.