0   70

Litteraturpris til Søren Kragh-Jacobsen

Søren Kragh-Jacobsen fik årets Klods Hans-pris på bogmessen i Forum. Klods Hans-prisen uddeles hvert år af Dansk Ibby (selskabet for børnelitteratur) til en person, der har gjort en særlig indsats for børnelitteraturen. Søren Kragh-Jacobsen fik prisen for de nye indfaldsvinkler, han giver til litteraturen med sine film for børn og unge.

Artiklen fortsætter under banneret

Størstedelen af de film, Søren Kragh-Jacobsen har instrueret, er bygget over børnebøger, og seneste værk er 'Øen i Fuglegade'.

En særlig styrke i hans film er hans evne til at lave børneportrætter.

Søren Kragh-Jacobsen formår at give sit publikum en intens oplevelse. Hvad enten bogen læses før eller efter filmen, føler ingen sig snydt: filmen har sit eget liv - og bogen kan læses med fornyet interesse, skriver formanden for Dansk Ibby, Tove Roed.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks