0   95

God gammeldags klasseundervisning

På trods af princippet i den nye folkeskolelov om at undervisningen skal tage hensyn til den enkelte elev, bliver ni ud af ti timer i folkeskolen afviklet som traditionel klasseundervisning. Det viser ifølge Politiken en ny undersøgelse fra Danmarks Pædagogiske Institut. Chefpsykolog Knud Larsen, som i tre år har forsket i undervisningen i ti kommuner, tror ikke på, at folkeskoleloven nogensinde vil blive fulgt, hvis der ikke sker et 'organiseret tiltag'.

Artiklen fortsætter under banneret

- Vi har den lov, der skal til, men der skal nogle ildsjæle til at føre den ud i livet. Tværfaglighed og projektarbejde skal begynde i første klasse, sagde Knud Larsen til Politiken fredag 28. november.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks