Debat
0   149

Tørklædesagen

Foranlediget af artiklen 'Kredsformand kritiserer medlemmer offentligt' i Folkeskolen i sidste uge vil jeg gøre opmærksom på indholdet i en meddelelse fra Odense Lærerforening, som vi sendte ud til medlemmerne den 27. oktober. Heri står der blandt andet: 'Odense Lærerforening tager skarpt afstand fra enhver handling, der kan opfattes som racistisk (. . .) Foreningen har respekt for de holdninger, skolevæsenets forvaltningsmæssige og politiske ledere har givet udtryk for i medierne. Disse holdninger bør omgående komme til udtryk i den konkrete ledelse på skolen, således at fuldstændig sagesløse elever ikke bliver ofre.'

Odense Lærerforening har på intet tidspunkt hængt navngivne skoleledere ud. Den i Fyns Stiftstidende og Folkeskolen navngivne afdelingsleder er i øvrigt ikke øverste chef på Dalumskolen. Det er skoleinspektøren.

Artiklen fortsætter under banneret

Vi vil fortsat forsøge at få debatten til at dreje sig om det egentlige: En etisk forsvarlig adfærd over for eleverne, uanset etnisk baggrund, i respekt for folkeskoleloven.

Niels Munkholm Rasmussen

formand for

Odense Lærerforening

Svar:

I Folkeskolens artikel bliver omtalte afdelingsleder betegnet som afdelingsleder.

Redaktionen


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ