Debat
0   134

Engelske tilstande

'Lederne skal ud af Danmarks Lærerforening' er en af slutreplikkerne i Venstres skolepolitiske debatoplæg fra august 1997.

Det synes jeg er en dårlig ide.

Artiklen fortsætter under banneret

I England har skoleledere og lærere i mange år haft forskellige fagforeninger. Det har mig bekendt ikke gavnet hverken den offentlige, engelske grundskole, lærerne eller lederne.

Forhåbentlig finder Skolelederforeningen og Danmarks Lærerforening ud af at få den af kongressen vedtagne beslutning til at fungere godt i praksis. Er der DLF-kredse, hvor den nye organisation ikke fungerer tilfredsstillende, må problemerne selvfølgelig løses eller mindskes.

Hvis det uheldige sker, at Skolelederforeningen udskiller sig fra Danmarks Lærerforening, vil en splittelse af skolelederne blive en realitet. Jeg vil næppe være den eneste skoleleder, der af følelsesmæssige, sikkerhedsmæssige og økonomiske årsager forbliver medlem af Danmarks Lærerforening.

Prøv nu at få den nye ordning til at fungere, så vi undgår engelske tilstande.

Yvonne Svendsen

skoleleder, Albertslund


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen