Debat
0   152

Hvor skal vi hen du

Efter kongressen forsøger Skolelederforeningen stadig at så tvivl om skoleledernes fremtidige placering i foreningen. På Fyn oplever vi, at amtsbestyrelsen opfordrer til, at skolelederne ikke deltager i møder med de lokale kredse, førend Skolelederforeningen har fastlagt en politik vedrørende ledernetværk. Lad os dog stå sammen i foreningen. Lad os fortsætte og udbygge det gode kredsarbejde til gavn for både lærere og ledere. Hvem er det, der kan have interesse i at splitte foreningen? Hvor er alle de ledere, som har så store problemer med at være repræsenteret af den lokale kredsstyrelse, at de nu er parate til at gå enegang ved dannelse af en selvstændig forening? Vi har hørt om en masse problemer, som i tilfælde af . . . kunne tænkes at opstå, men heldigvis er det sjældent, at vi hører om problemer fra den virkelige verden!

På Fyn opfordres skolelederne til at frasige sig de demokratiske rettigheder i forhold til kredsene. Min opfordring skal være: Styrk arbejdet i kredsene ved at indgå i et konstruktivt samarbejde med kredsene ved dannelsen af de nye ledernetværk. - Styrk sammenholdet i foreningen ved at beholde de demokratiske rettigheder i kredsen og ved at deltage i kredsenes arrangementer på lige fod med alle andre medlemmer i foreningen. Gør du det, er du med til at stoppe den foreningsskadelige virksomhed, som ledelsen af Skolelederforeningen bruger alt for mange kræfter på.

Artiklen fortsætter under banneret

Claus Hougaard Christiansen

skoleleder, Langtved


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ