Debat
0   160

Dæmp parolerne

Så har DLF atter delt penge ud. Denne gang var det In-Sam, som modtog et klækkeligt beløb til støtte for sit arbejde. Jeg finder det totalt misforstået og en smule uanstændigt, at en fagforening, hvis ene opgave det er at kæmpe for sine medlemmers vilkår, giver den i rollen som julemand for medlemmernes regning, for det er selvfølgelig medlemmernes kontingentpenge, der bliver delt ud af.

At det denne gang var In-Sam, som modtog pengene, har intet med sagen at gøre, for uanset hvilken forening, klub eller bevægelse man kunne tænke sig at forgylde, så er det ikke DLF's opgave, kontingentet er højt nok i forvejen.

Artiklen fortsætter under banneret

Når DLF udtaler, at danske lærere siger nej til racisme, så er det selvfølgelig en udtalelse, alle kan erklære sig enig i. Til gengæld skal DLF, i lyset af at langtfra alle lærere og forældre tilhører venstrefløjen og Socialdemokratiet, afholde sig fra at komme med 'politisk farvede' paroler i den forbindelse. Det er vigtigt, at vi ikke kommer til at stå for bestemte politiske synspunkter eller kommer til at medvirke til hetz mod 'visse politiske holdninger', uanset hvilken fløj det drejer sig om. Vi skal være professionelle i vores job og lade forældrene om at præge/rådgive deres børn politisk, det er ikke vores og slet ikke DLF's opgave.

Lars Prier

Taastrup


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ