Debat

Størst kontakt ved møder

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Svar til Else Johannesen

Tak for dit indlæg i Folkeskolen nummer 45. Det giver os anledning til at trække nogle synspunkter frem.

Annelise Riber skriver i Folkeskolen nummer 42, at finansministeren bestemmer. Det er rigtigt, men først efter forhandlinger med organisationerne.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Vi to undertegnede er ved urafstemning valgt til at repræsentere de cirka 10.000 pensionister i DLF. En stor opgave, men vi prøver at løse den.

Vi er fuldgyldige medlemmer af hovedstyrelsen og deltager i alle møder og diverse udvalg.

Vi er medlemmer af bestyrelsen for understøttelseskassen, arrangerer tre årlige pensionistkurser. Prøv at deltage. Endvidere et nordisk pensionisttræf. Dette for at nævne nogle af hovedopgaverne. Disse kurser kan være med til at introducere nye pensionister i, hvad der sker.

Mange af lokalkredsene gør et stort arbejde for at samle pensionisterne. Også i din kreds foregår der pensionistarbejde.

Men der, hvor vi får den største kontakt til medlemmerne i Fraktion 4 (pensionisterne), er ved de mange møder, vi deltager i ud over hele landet. Det giver os jordforbindelsen. Vi er selvfølgelig meget villige til at komme i din kreds også.

Må vi i øvrigt gøre dig opmærksom på det nummer af Folkeskolen, hvor dit læserbrev er.

Der er et svar til Poul Erik Dyreborg fra formanden for DLF, Anni Herfort. Heri ridses pensionisternes situation meget grundigt op. Læs også referatet fra kongressen i år. Vi håber med dette at klare de spørgsmål, du stiller. Ellers er du altid velkommen til at henvende dig til en af os.

Else Holm Johansen

Kristian Fløj-Jensen