Debat

Fire breve er nok

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvor ofte kan man levere et i bedste fald både originalt, aktuelt, væsentligt, værdifuldt og interessant indlæg til disse spalter?

Mit forslag i Folkeskolen nummer 45 om at begrænse hyppigheden til fire gange om året og det dobbelte til nogle af vore valgte repræsentanter, der er talerør for os, vil ramme ganske få personer - og en af dem gav ondt af sig i sidste uge.

Det kan ikke være rigtigt, at Folkeskolen ukritisk skal bringe samtlige skriverier, der blot er under 1.750 enheder! Indlæg skal have flere kvaliteter end længden. Det er i orden at markere sine synspunkter, men jeg tror ikke, de evindelige gentagelser bliver læst af ret mange. Det er spild af spalteplads.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

En kvote vil tvinge folk med læserbreve som hobby til at begrænse sig til det, de selv synes er vigtigst, og redaktøren vil med henvisning til reglen være fritaget for beskyldninger om censur, når han efter simpel optælling afviser et læserbrev.

Folkeskolen bliver bedre, når flere skriver. Lysten til at tage ordet øges, hvis man ikke bliver mødt med forudsigelige udfald fra en hård kerne.

Jeg gav bolden op til en debat, men Niels Christian Christensen gik efter manden!

Anders Straarup

Asferg