Debat

Meningsmonopol

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

'Hvorfor skal Folkeskolen uge efter uge bringe læserbreve fra en lille kerne af personer, der tror at have monopol på de rigtige meninger?'

Skriver Anders Straarup i et indlæg i Folkeskolen nummer 45.

Som tilhørende en af racen vil jeg herved spørge min ærede kollega: Hvorfor har du aldrig imødegået mig og mit 'meningsmonopol' i Folkeskolens spalter? Der har dog været rig lejlighed dertil!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Hvorfor melder du ikke selv ud - blander dig i debatten? Du må da vel have en eller anden mening - bortset fra din finurlige ide om at kvotere 'ytringshyppigheden'.

Tør du ikke, fordi du måske er bange for at komme til kort i et større forum? Eller gider du ikke bruge energien?

For du tilhører forhåbentlig ikke fraktionen af pædagogiske lærerværelsesrekvisitter, hvis begrebsverden afgrænses af fast plads og kaffekop? Og regelmæssig pædagogisk 'ølstuesnak' med de kendte ansigter - med samt udveksling af forudsigelige fordomme og absolutter? Systemadfærd, der glæder enhver magthaver! For vi mener sgu! Det indkapslede demokrati leve!

Anders Straarup skylder os en forklaring på, hvorfor kredsformænd og hovedstyrelsesmedlemmer skal have dobbelt kvote, og hvem der ikke kommer til orde, fordi jeg gør det ofte?

Niels Christian Christensen

Bagterpskolen, Hjørring

Powered by Labrador CMS