Debat
0   114

Meningsmonopol

'Hvorfor skal Folkeskolen uge efter uge bringe læserbreve fra en lille kerne af personer, der tror at have monopol på de rigtige meninger?'

Skriver Anders Straarup i et indlæg i Folkeskolen nummer 45.

Artiklen fortsætter under banneret

Som tilhørende en af racen vil jeg herved spørge min ærede kollega: Hvorfor har du aldrig imødegået mig og mit 'meningsmonopol' i Folkeskolens spalter? Der har dog været rig lejlighed dertil!

Hvorfor melder du ikke selv ud - blander dig i debatten? Du må da vel have en eller anden mening - bortset fra din finurlige ide om at kvotere 'ytringshyppigheden'.

Tør du ikke, fordi du måske er bange for at komme til kort i et større forum? Eller gider du ikke bruge energien?

For du tilhører forhåbentlig ikke fraktionen af pædagogiske lærerværelsesrekvisitter, hvis begrebsverden afgrænses af fast plads og kaffekop? Og regelmæssig pædagogisk 'ølstuesnak' med de kendte ansigter - med samt udveksling af forudsigelige fordomme og absolutter? Systemadfærd, der glæder enhver magthaver! For vi mener sgu! Det indkapslede demokrati leve!

Anders Straarup skylder os en forklaring på, hvorfor kredsformænd og hovedstyrelsesmedlemmer skal have dobbelt kvote, og hvem der ikke kommer til orde, fordi jeg gør det ofte?

Niels Christian Christensen

Bagterpskolen, Hjørring


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen