Debat

Lejrskoleoplevelser

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi har på Valdemarskolen i Ribe besluttet at berette om vores lejrskoleoplevelser i august 1997 med firmaet 'Linquenda-Travel' ved agent Anders Munk, Silkeborg.

Tre 9.-klasser bestilte lejrskolerejse, flodbådssejlads i Holland, i begyndelsen af 1997. Turene skulle afvikles klassevis i tre på hinanden følgende uger i august 1997.

Første hold kom til Amsterdam til et skib, der ikke var godkendt til sejlads, en beruset besætning og ingen mulighed for at komme ud at sejle! Efter et hektisk døgn med indkvartering på omtalte båd uden lys, vand og brugbare toiletter fandt firmaet en anden båd, 'Zeeland'.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Næste hold oplevede at få turen aflyst tre dage før afrejse, og det lykkedes at få bureauet - hårdt presset - til at få en aftale i stand med samme båd, 'Zeeland', for de sidste to klasser.

Vi fik tre strålende lejrskoleuger, da alle problemerne var ryddet af vejen, men en så uprofessionel håndtering af rejser ønsker vi ikke, at andre bliver udsat for. Derfor kan vi ikke anbefale Anders Munk som rejsearrangør, uanset hvad han kalder sit firma.

Skulle nogen have lyst til at tage på flodbådstur i Holland, kan vi varmt anbefale en direkte henvendelse til båden 'Zeeland', telefon 0031 652 518 471. - En utrolig hjælpsom og behagelig besætning sørgede for, at vi fik den lejrskoletur, vi havde drømt om.

Ulla Sloth

Leif Johansen

Lisbeth Duus