Debat

Bedre samarbejde

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Til Anni Herfort

Tak for din kronik i Børn og Unge. En kronik med billede og masser af spalteplads er mere, end hvad jeg kan tiltuske mig i jeres fagblad.

Hvorom alting er vil jeg da stærkt opfordre dig til at sætte den samme kronik i lærernes eget fagblad, Folkeskolen, da din mening jo i høj grad vedrører dine egne.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Det er da vigtigt, at også lærerne ved, at du har stor respekt for mit/vores/pædagogers arbejde, og at vi nu må kigge fremad og bedre samarbejdet med de forcer, vi hver især har.

Dog vil jeg stadig mene, at de forskellige opgaver, som både du og BUPL, Forbundet for Pædagoger og Klubfolk, beskriver som steder, hvor vi kan hjælpe til, er uinteressante. Vi kan ikke tage med på hytteture og deltage i featureuger og temauger, for vi mangler stadig personale til at passe de 200 børn om eftermiddagen. Hvis vi bruger timer på skolen, rammer det altså os selv i den sidste ende.

Men en åben debat, som også du nu lægger op til, er hjertelig velkommen, så vi kan få klarlagt, hvad det er, vi egentlig snakker om i den der fremtid, som jo altså kommer, hvad enten pædagoger eller lærere vil det.

Vi må alle have lov til at deltage i debatten.

Nina Christensen

skolefritidsordningen

Vallensbæk

Powered by Labrador CMS