Debat

Forstemmende

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Af alle steder i landet skulle man tro, at fornuften omkring indvandrerspørgsmål havde grebet også lærerstanden i Odense. Men nej. De to lærere på Dalum Skole, som har nægtet at undervise børn med tørklæder på i timerne, får læst og påskrevet af 'superhumanisterne' på rådhuset og blandt ledelse og kolleger (selv om jeg er sikker på, at også en del kolleger billiger deres holdning). Det er forstemmende. Flytter et dansk ægtepar med to teenagepiger til et arabisk land, og disse piger møder op på et gymnasium i deres miniskørt og lette toppe, vil der lyde et ramaskrig. De vil uden tvivl blive fængslet med det samme, hvis de ikke inden da er blevet stenet. Alle kvinder i disse lande er tvunget til at klæde sig i lange, mørke gevandter, hvor næsten al krop er skjult. Her er al tale om kulturberigelse (fra Danmark forstås) sort tale, som ingen araber overhovedet gider at lytte til. Men her i Danmark er det anderledes. Her ligger hele den pladderhumanistiske venstrefløj på maven for selv de mest utrolige krav(!), disse for vores kultur totalt fremmede kommer med. Selv på trods af, at flertallet af de fremmede her i landet er muslimer, som foragter vores kristne kultur, vores humanisme og demokrati, er der ingen ende på den forståelse, den 'progressive' del af lærerstanden udviser.

Jeg kan kun udtrykke min sympati med de to lærere og håbe, at også den danske lærerstand trods alt er ved at vågne op til hverdagens barske realiteter.

Per Dalgaard

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Ryomgaard