Jørgen Kjeldsen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Nordagerskolen modtog den 30. september meddelelsen om, at Jørgen Kjeldsen pludselig var død.

Jørgen Kjeldsen var uddannet som lærer på Aalborg Seminarium i 1964 og blev derefter i en toårig periode ansat som lærer i Bredebro.

I 1971 blev han ansat ved den daværende Rubjerglundskole og havde herefter hele sit virke som lærer i Ringe.

Jørgen Kjeldsen havde et ry som en faglig dygtig og særdeles pligtopfyldende lærer.

Hans vigtigste faglige områder har været fysik/kemi, regning/matematik, historie og elektronik. Det var alle fagområder, han engagerede sig dybt i, og hvor han formidlede en god og kvalificeret undervisning til eleverne.

På fysik/kemi-området har Jørgen Kjeldsen i en årrække været skolens ankermand i det faglige samarbejde inden for fagområdet.

Som ung var Jørgen Kjeldsen en meget aktiv spejder, og han blev i 1972 optaget i Ringe Sct. Georgsgilde, hvor han således i år kunne fejre 25-års jubilæum.

Jørgen Kjeldsen havde endvidere en fortid i militæret, hvor han var løjtnant i hæren. Senere var han i fem år ansat ved politiet, inden han begyndte sin læreruddannelse.

Han blev tilknyttet hjemmeværnet og blev senere eskadrillechef for Luftmeldekorpset.

Nordagerskolen har med Jørgen Kjeldsens bortgang mistet en god og værdsat kollega og en dygtig og samvittighedsfuld lærer.

Æret være Jørgen Kjeldsens minde.

Kolleger på Nordagerskolen