0   116

Svarnu! demonstrerer

Danske skoleelever er ikke omfattet af arbejdsmiljøloven. Det vil Svarnu! have lavet om. Derfor demonstrerede de torsdag den 9. oktober foran Christiansborg Slotsplads. Svarnu! stillede fire krav. Ud over at ville have elever og studerende ind under arbejdsmiljøloven, krævede de bedre pladsforhold i klasserne, ordentligt indeklima på skolerne og generelt bedre sikkerhedsforhold for elever. Svarnu! er et samarbejde mellem de fleste af Danmarks elev- og studenterorganisationer. Svarnu! står for Studerendes Videngruppe for Arbejdsmiljø-Relaterede Nationale Uddannelsesproblemstillinger.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen