0   122

Advarsel: Spørg ikke erhvervslivet

Direktør Laue Traberg Smidt havde en advarsel med til folkeskolen, da han på konferencen 'Leg og Læring for 3-13-årige børn' skulle tale om, hvad børn skal lære:

- Det er meget populært at holde møder med erhvervslivet for at høre, hvad de mener, der vil blive krævet af de unge i fremtiden. Men det ved de intet om! Selvfølgelig skal man tale med erhvervslivet. Men jeg er nervøs for udsigten til, at mine børns fremtid skal afgøres af erhvervsledere, hvis virksomheder ikke eksisterer om 20 år, sagde erhvervslivets repræsentant.

Artiklen fortsætter under banneret

- Som far til fire drenge har jeg opdaget, at en af de værste trusler for mine børns skolegang er de emsige forældre i citydress og med mobiltelefoner, der tropper op på alle forældremøderne og kører deres egne ambitioner af på deres børn. Jeg er bange for de råd, folkeskolen får, hvis de spørger Novo eller erhvervslivet i Herning. Mit råd til folkeskolen er derfor at danne et vogntog omkring børnene, så længe de befinder sig i folkeskolen. Beskyt jer mod erhvervslivet, for I er ikke uddannede nok til at forsvare jer, lød Laue Traberg Smidts velmente råd til lærerne og pædagogerne.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet