0   85

Aviserne skriver:

I Jyllands-Postens leder kunne man 7. september læse: 'Men lærernes formand er inde på det rigtige: Der er efterhånden proppet så meget ind i undervisningen, at det ikke ville skade, hvis børnene gik i skole 'lidt flere timer'.

Så beskedent kan en fagforeningsformand altså ytre sig om et fald på for eksempel 280 undervisningstimer i et bestemt skoleår.'

Artiklen fortsætter under banneret

Fra nyhedsmagasinet Danske Kommuner nummer 25: 'Folkeskolen har haft to store problemer: At arbejde målrettet med de svage sider og at dokumentere resultaterne. Som nævnt ovenfor arbejdes der særdeles målrettet med udviklingen. Det bliver i de kommende år nødvendigt at arbejde lige så målbevidst med at evaluere, hvad man har nået, og synliggøre det for omverdenen.

Der arbejdes på at gøre folkeskolen bedre, og vi kan uden tvivl i dag konstatere, at der i folkeskolens karakterbog står: Bestået!'


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet