0   126

Delegerede diskuterer læsning

elv om de delegerede ikke skal diskutere skoleledernes fremtidige rolle i Lærerforeningen på Skolelederforeningens repræsentantskabsmøde på onsdag, får de nok at tale om. De skal blandt andet tage stilling til bestyrelsens forslag til en strategi- og handleplan.

På forhånd peger Gert Rosing på to områder, som kan få betydning for medlemmerne i det kommende år.

Artiklen fortsætter under banneret

Det ene indsatsområde handler om læsning. Bestyrelsen vil arrangere en konference, som skal give lederne et bedre pædagogisk-fagligt grundlag og gøre dem i stand til at vurdere de organisatoriske betingelser for at udvikle undervisningen.

Og så vil Danmarks Skolelederforening forberede sine medlemmer på politiske krav om, at skolens pædagoger og lærere i højere grad arbejder sammen.

Skolelederforeningen vil sætte fokus på temaer som samordnet indskoling, samarbejde mellem skolefritidsordning og skolens undervisning, arbejdet i pædagogisk råd og skolebestyrelsens opmærksomhed på skolens samlede pædagogiske aktiviteter.stan


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet