Ingen kommentarer

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Undervisningsminister Ole Vig Jensen er ganske kold over for de betragtelige forskelle, der er i timetal fra kommune til kommune.

- Jeg har ingen kommentarer til det. Der er ikke noget nyt i det. Det overlader vi til den enkelte skole, siger han til Politiken den 3. september.

Politiken fortsætter:

Heller ikke oplysningen om, at eleverne i dag får 27 procent mindre dansk i skolen, end deres forældre fik, eller at 41 procent af kommunerne giver deres 5.-klasse-elever færre timer end de 27, Undervisningsministeriet anbefaler, kan bringe ministeren i affekt:

- Det er klart, at hvis der bliver for store forskelle, må vi være opmærksomme på det. Men det er ikke bare et spørgsmål om flere timer. Det er også et spørgsmål om indhold og formidling, siger ministeren til Politiken . . .

Powered by Labrador CMS